Suport acadèmic

T’ajudem i orientem per fer front a les dificultats d’aprenentatge

Avaluacions de Trastorns de l’aprenentatge

Oferim una avaluació completa per valorar l’origen de les dificultats acadèmiques de l’infant i donar la millor resposta.

No volem posar una etiqueta a l’infant, sinó detectar les dificultats concretes que presenta per tal d’ajustar el tractament a les seves necessitats.

  Reeducacions psicopedagògiques

  Intervencions psicoeducatives dutes a terme per un pedagog o psicopedagog especialitzat en aquest àmbit, que treballen de forma individualitzada les dificultats d’aprenentatge vinculades a trastorns específics  (dislèxia, TDA o TDAH, TEA,  TEL, altes capacitats, discalculia… ) o dificultats específiques en àrees concretes (llenguatge, lectura, funcions executives…) 

  L’objectiu principal és desenvolupar estratègies que permetin millorar el seu rendiment acadèmic a partir de les seves potencialitats.

   Reforç escolar

   Acompanyament o reforç de les tasques acadèmiques o continguts que s’estan treballant des de l’escola i que provoquen dubtes i petites dificultats a l’hora de ser resoltes.

    Assessorament en la lectura

    Oferim un programa d’intervenció personalitzat per aconseguir una lectura eficaç, on a partir d’una avaluació inicial de les àrees implicades en la lectura, et prepararem un pla d’intervenció individualitzat, proporcionant-te unes activitats setmanals perquè segueixis des de casa, i puguem fer un seguiment on line, adaptant les activitats programades en funció de l’evolució.

     Demana més informació

      El més important en el nostre treball és el teu benefici

      Amb Petits i Grans trobaràs un punt de partida clar i d’on poder extreure’n l’objectiu que ens plantegem, suport humà que t’acompanyarà en aquest camí i eines per poder treballar des de casa i millorar en el teu dia a dia o en la relació amb el teu fill

      Treball individualitzat

      Cada cas és diferents per molt que puguin semblar iguals. Per això, treballem de forma individualitzada amb cada un dels nostres pacients, analitzant les seves dificultats i quina és la millor resposta en cada cas.

      Acompanyament

      La comunicació és molt important per tal d’anar teixint el camí correcte. T’escoltem per tal de saber les teves preocupacions i així, poder-te orientar, acompanyar i guiar en tot moment.

      Compromís

      Perquè tenim un compromís ferm amb tu, i treballem com si el problema fós el nostre problema, implicant-nos al màxim en cada pacient.