Sobre nosaltres

Petits i Grans, va néixer amb l’objectiu de donar suport als infants amb dificultats d’aprenentatge i a les seves famílies en el difícil camí de l’educació

El camí mai és planer

El món de l’educació sempre m’ha motivat, però a l’hora d’escollir estudis i com a acte de rebeldia per l’edat, vaig decidir encaminar-me cap al món científic. 

2 anys i mig més tard, em vaig adonar que no serveix de res voler anar en contra de la teva vocació. Em vaig aturar i vaig decidir començar a estudiar i formar-me per unir les mes dues grans passions, els nens i l’educació. 

Al 2008 quan tot semblava que agafava el camí correcte, tenint una feina estable i en la que podia crèixer professionalment, un contratemps va fer-me aturar de nou.  Una temporada molt dura, però que va servir per seguir-me formant i tenir clar que res no m’aturaria en aquest camí. Va ser llavors quan vaig iniciar els estudis en Psicopedagogia i el màster en Musicoteràpia.

El 2014 vaig decidir emprendre el meu propi projecte, Petits i Grans

Petits i Grans és un centre psicopedagògic on poder donar resposta a aquelles necessitats educatives dels infants, que dia rera dia veia al meu voltant. Al mateix temps, les ganes de donar a conèixer la musicoteràpia, em van encoratjar més a emprendre el meu propi negoci, Petits i Grans.

Poc a poc el centre ha anat creixent. El suport i la col·laboració de professionals en l’àmbit de l’educació i la salut, i la meva especialització en Trastorns de l’Aprenentatge, han fet que Petits i Grans esdevingui un centre que doni resposta a problemes tant educatius, com emocionals, conductuals o neuropsicològics en qualsevol etapa de la vida. 

Mai hem deixat de banda el nostre objectiu principal: Acompanyar als infants a superar amb èxit les seves dificultats d’aprenentatge.

Els nostres valors

Perquè tenim uns valors que ens representen i que et volem transmetre dia a dia: 

  • Compromís ferm d’adaptar els nostres serveis a la persona de manera individualitzada 
  • Coordinació i treball en equip per marcar objectius comuns amb tots els implicats 
  • Acompanyar a la família, donant el nostre suport professional i fent de guies en el canvi
  • No deixar de formar-nos per estar al dia de les últimes tècniques d’intervenció i avaluació 
  • Supervisar els casos en equip, obtenint així una perspectiva de treball diferent i adaptant la teràpia a cada cas. 
  • Sentir respecte per els nostres pacients i passió per la nostra feina

Els millors professionals al teu servei

Psicopedagogs, psicòlegs, neuropsicòlegs i musicoterapeutes amb àmplia experiència i formats en diferents sectors, que treballem de manera conjunta per poder oferir un servei de qualitat adequat a cada pacient.