Suport emocional

T’acompanyem i orientem en la resolució dels problemes emocionals i conductuals. Servei de psicologia infantil i per adults

Teràpia infantil

Intervenció i suport psicològic en infants i adolescents a través de teràpia cognitivo conductual, o familiar sistèmica, en funció de les necessitats de cada cas, sempre partint d’una avaluació psicològica de l’infant o adolescent. 

Treballem en casos d’ansietat, pors, situacions d’estrès, suport emocional, problemes conductuals, dol, angoixa, separacions… amb eines adaptades a l’edat de l’infant o adolescent.

  Suport psicològic davant de situacions vitals estressants

  Intervenció de suport psicològic davant de situacions o moments on sentim que no tenim les capacitats i eines necessàries per afrontar el problema que vivim (separacions, estrès laboral, problemes familiars, dol…)

  L’objectiu principal és ajudar-te a mantenir l’equilibri emocional i oferir-te les eines necessaries per afrontar-lo i evitar el desencadenament de possibles trastorns.

   Tractament psicològic per adults

   Tractament psicològic a través de teràpia cognitivo conductual o familiar sistèmica en funció de les necessitats del trastorn, sempre partint d’una avaluació psicològica completa com a pilar de l’èxit terapèutic. Alguns dels trastorns més comuns: 

    

   • Trastorns d’ansietat: Trastorn d’ansietat generalitzada, Trastorn d’ansietat per separació, Fòbies específiques, Trastorn d’angoixa, Trastorn d’estrès postraumàtic, Trastorn d’ansietat social, Agorafòbia, Trastorn obsessiu compulsiu
   • Trastorns d’estat d’ànim: Trastorn depressiu major, Trastorn depressiu persistent, Ciclotimia, Trastorn bipolar, etc

    Demana més informació

     El més important en el nostre treball és el teu benefici

     Amb Petits i Grans trobaràs un punt de partida clar i d’on poder extreure’n l’objectiu que ens plantegem, suport humà que t’acompanyarà en aquest camí i eines per poder treballar des de casa i millorar en el teu dia a dia o en la relació amb el teu fill

     Treball individualitzat

     Cada cas és diferents per molt que puguin semblar iguals. Per això, treballem de forma individualitzada amb cada un dels nostres pacients, analitzant les seves dificultats i quina és la millor resposta en cada cas.

     Acompanyament

     La comunicació és molt important per tal d’anar teixint el camí correcte. T’escoltem per tal de saber les teves preocupacions i així, poder-te orientar, acompanyar i guiar en tot moment.

     Compromís

     Perquè tenim un compromís ferm amb tu, i treballem com si el problema fós el nostre problema, implicant-nos al màxim en cada pacient.