Suport musical

T’oferim una eina terapèutica molt propera i eficaç com a intervenció primerenca i estimulació cognitiva

Musicoteràpia infantil

Intervenció primerenca utilitzant recursos musicals que ens ajudaran a assolir els objectius terapèutics que ens hem plantejat per millorar el desenvolupament del nen de 0 a 6 anys i així evitar els possibles retrasos que puguin sorgir.

Intervenció en llenguatge, atenció, concentració, motricitat, expressió emocional, comunicació, TEA…

  Musicoteràpia neurològica

  Aplicació terapèutica de la música en disfuncions motores, sensorials i cognitives amb l’objectiu de suavitzar el deteriorament cognitiu existent i mantenir les funcions cognitives preservades durant el màxim temps possible (millorar atenció recent, preservar memòria remota, millorar la fluïdesa verbal, facilitar l’orientació de la realitat, mantenir l’atenció… )

  Intervenció preventiva potenciant  l’envelliment actiu, productiu i saludable.

   Demana més informació

    El més important en el nostre treball és el teu benefici

    Amb Petits i Grans trobaràs un punt de partida clar i d’on poder extreure’n l’objectiu que ens plantegem, suport humà que t’acompanyarà en aquest camí i eines per poder treballar des de casa i millorar en el teu dia a dia o en la relació amb el teu fill

    Treball individualitzat

    Cada cas és diferents per molt que puguin semblar iguals. Per això, treballem de forma individualitzada amb cada un dels nostres pacients, analitzant les seves dificultats i quina és la millor resposta en cada cas.

    Acompanyament

    La comunicació és molt important per tal d’anar teixint el camí correcte. T’escoltem per tal de saber les teves preocupacions i així, poder-te orientar, acompanyar i guiar en tot moment.

    Compromís

    Perquè tenim un compromís ferm amb tu, i treballem com si el problema fós el nostre problema, implicant-nos al màxim en cada pacient.