Suport neuropsicològic

T’ajudem a millorar o mantenir les teves capacitats cognitives (memòria, atenció, llenguatge…) en cas de deteriorament cognitiu

Estimulació cognitiva

Servei d’estimulació i rehabilitació cognitiva especialitzat, personalitzat i de qualitat en l’entorn de l’usuari per afavorir i/o millorar la seva qualitat de vida després d’haver iniciat un procés de deteriorament cognitiu (deteriorament cognitiu lleu, demència, accident cardiovascular (AVC) o ictus i dany cerebral) o com a manteniment d’aquestes.

L’objectiu principal és mantenir i/o estimular els processos cognitiu bàsics, millorant la qualitat de vida del pacient.

  Recolzament emocional a familiars o cuidadors

  Suport emocional als familiars i/o cuidadors principals de persones que pateixen un deteriorament cognitiu. 

  L’objectiu principal és poder oferir-los assessorament i estratègies per fomentar el treball cognitiu del pacient i millorar-ne la qualitat de vida, al mateix temps que oferir-los assessorament i recolzament emocional davant el desgast que comporta aquesta situació.

   Demana més informació

    El més important en el nostre treball és el teu benefici

    Amb Petits i Grans trobaràs un punt de partida clar i d’on poder extreure’n l’objectiu que ens plantegem, suport humà que t’acompanyarà en aquest camí i eines per poder treballar des de casa i millorar en el teu dia a dia o en la relació amb el teu fill

    Treball individualitzat

    Cada cas és diferents per molt que puguin semblar iguals. Per això, treballem de forma individualitzada amb cada un dels nostres pacients, analitzant les seves dificultats i quina és la millor resposta en cada cas.

    Acompanyament

    La comunicació és molt important per tal d’anar teixint el camí correcte. T’escoltem per tal de saber les teves preocupacions i així, poder-te orientar, acompanyar i guiar en tot moment.

    Compromís

    Perquè tenim un compromís ferm amb tu, i treballem com si el problema fós el nostre problema, implicant-nos al màxim en cada pacient.